Fenix II Loods/ Landverhuizers Museum, Rotterdam

Opdrachtgever: Stichting Droom en Daad
Lichtadvies: Beersnielsen Lichtontwerp
Uitvoerder: Bosman bedrijven
Locatie: Rijnhaven Rotterdam

In de Rijnhaven te Rotterdam vindt momenteel de renovatie plaats aan de Fenix II loods. I.o.v Stichting Droom en Daad wordt deze loods volledig gerenoveerd. Waarna op de 2de verdieping het nieuwe Landverhuizers museum zal worden gesitueerd. Naast de prestigieuze gewelfde trap die bezoekers leidt naar de top van het uitkijk plateau, wordt er ook veel aandacht besteed om de loods zijn authentieke karakter te laten behouden.

Wij hebben in samenwerking met Lena Lighting S.A. zorg mogen dragen voor de ontwikkeling en levering van de hoofd-verlichting. Waarbij de focus lag op een industriële uitstraling. Maar voorzien van de hedendaagse led technologie. Met o.a een gestuurde dim-to-warm mogelijkheid. En een volledige geïntegreerde nood voorziening. Afgelopen week heeft de uitlevering plaatsgevonden, waarna de installatie en inregeling kan worden opgestart.

Uiteraard zijn wij zeer verheugd dat wij deze mooie opdracht hebben mogen leveren. En zijn onze uitvoerende opdrachtgever Bosmanbedrijven zeer dankbaar voor de fijne samenwerking en het gegunde vertrouwen. Wij kijken halsreikend uit naar het eindresultaat!

Meer info volgt!

Gebruikte producten:

  • Industry 2 LED 138W Dali/Tunable White
  • Industry 2 LED 138W Dali/Tunable White Nood
  • Industry 2 LED Louvre