Rocalux in Ede is sinds 2000 een gerenommeerd importeur van projectverlichting.

Wij garanderen service, kwaliteit, flexibiliteit, klantvriendelijkheid en korte levertijden. We werken samen met verschillende leveranciers en fabrikanten uit Europa en hebben daarvan het dealerschap voor de Benelux. Het grote voordeel van de samenwerking met verschillende leveranciers is dat we de meeste producten zowel uit het hogere als ook uit het middensegment kunnen leveren. Indien gewenst kunnen we ook een budgettaire oplossing bieden.

Rocalux is een B2B toe leverancier voor elektrotechnische bedrijven, wij leveren niet aan particulieren. Geïnteresseerd in onze producten en wilt u graag meer info, neem dan contact met ons op. Wilt u als bedrijf direct inzicht krijgen in onze prijzen? Maak dan een account aan. Hierna is het mogelijk uw prijzen in te zien en direct online uw orders te plaatsen.

 

Onze merken:

Advies en begeleiding

Indien gewenst is het mogelijk om in overleg een volledig op maat gemaakt lichtplan of besparingsplan te realiseren. Dit doen wij over het algemeen in samenwerking met een van onze dealers of adviseurs bij u in de regio. Zij bieden u veelal een totaal pakket voor het adviseren, leveren en monteren van onze armaturen. Door middel van verschillende programma’s kunnen wij een lichtberekening maken, en hierdoor optimaal adviseren welke van onze armaturen het meest geschikt zijn voor uw toepassing.

Tevens kunnen we hierdoor het exacte aantal benodigde armaturen berekenen en ook het totale verbruik aan energie wordt d.m.v. dit lichtplan in kaart gebracht.

Voor het bezichtigen van onze producten en/ of het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijf nodigen wij u graag uit om vrijblijvend (op afspraak) langs te komen in onze Showroom te Ede.

Verantwoord ondernemen

Mede door de snelle ontwikkeling van de hedendaags mogelijkheden die met led verlichting tot stand kunnen worden gebracht. Is het mogelijk om het energieverbruik aanzienlijk te reduceren. Hierbij zijn besparingen van 50% op bestaande TL verlichting geen uitzondering.

Deze online catalogus geeft u een inzicht van wat er mogelijk is met onze Led-armaturen. Door het toepassen van de juiste armaturen is het zelfs mogelijk om met veel minder armaturen meer lichtopbrengst te creëren. De hogere investeringskosten die bij het aanschaffen van Led-verlichting komen kijken zijn veelal  te rechtvaardigen door de reductie van het energieverbruik en de onderhouds/installatie kosten.

De aspecten van led verlichting op een rij:

  • Prettigere werkomgeving voor uw medewerkers
  • Besparing op uw energienota
  • Hogere lichtopbrengst
  • Besparing op onderhoudskosten

Indien gewenst is het mogelijk om d.m.v. een lichtplan te bekijken welke armaturen, wattage en hoeveelheid geschikt of benodigd is voor uw bedrijf.

Belang van goed verlichting

Hoe belangrijk is de verlichting in uw bedrijfsruimte, magazijn of werkplaats?

De hoeveelheid en de lichtkleur is bepalend voor het optimaal functioneren van uw bedrijf en uw medewerkers.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een correct verlichte werkplek ten goede komt aan de gezondheid, nauwkeurigheid en het concentratievermogen op de werkvloer.
Tevens heeft dit onderzoek uitgewezen dat mede door de eerder genoemde aspecten het ziekteverzuim van uw personeel kan worden gereduceerd.

Kwaliteit

Wij doen uitsluitend zaken met Europese fabrikanten en leveranciers. Zodoende is het mogelijk dat wij voor 100 procent achter onze producten staan. Vanwege deze contacten is het mogelijk om indien nodig maatwerk armaturen te leveren.

Alle armaturen worden ontwikkeld en gefabriceerd om aan deze hoge verwachtingen te voldoen. Tevens zijn veel armaturen te verkrijgen met Nood, Corridor of Dim functie.

Instagram