Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Contact

Contact en adres gegevens.

Rocalux B.V. verlichting import en export staat altijd open voor nieuwe dealers en klanten.
Wij zijn gevestigd op industrieterrein de Kievitsmeent te Ede (Gld) en beschikken over een ruime showroom en ontvangst ruimte.
Indien u geïnteresseerd bent geraakt in een of meerdere van onze producten en wenst langs te komen voor een persoonlijke kennismaking
bent u van harte welkom.
Graag willen wij u verzoeken om op voorhand een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd kunnen vrijmaken voor uw bezoek.

IMG_7411_0

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen, maar wilt u toch meer weten over onze producten en werkwijze!
Neem dan contact op met één van onze medewerkers. wij komen graag naar u toe om het e.e.a. met u te bespreken en/of een aantal producten te laten zien.

Adres:

Rocalux B.V.
Kryptonstraat 41
6718WR Ede (Gld)

E. info@rocalux.nl
T. +31 (0)318 65 51 77

K.V.K Nr: 71.99.62.22
B.T.W Nr: NL858934383B01Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf / Organisatie
Telefoon
E-mail *
Uw vraag *
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.