Onze merken en leveranciers

We werken uitsluitend met Europese fabrikanten en leveranciers. Wij zijn uiterst loyaal en betrokken bij deze selecte groep van fabrikanten wat door de jaren heen is uitgegroeid tot een hechte samenwerking . Mede door deze vertrouwensrelaties hebben wij voor het merendeel van deze merken het dealerschap voor de Benelux. Het grote voordeel van deze samenwerking met vaste leveranciers is dat we de meeste producten uit zowel het hogere- als ook het middensegment kunnen leveren. Indien gewenst kunnen we ook producten in een lagere prijsklasse leveren. Doordat deze merken veel producten in eigen beheer ontwikkelen, produceren en controleren kunnen zij een hoge kwaliteit waarborgen en voldoen aan alle regels en wetten die van toepassing zijn in Europa. Tevens zijn wij hierdoor niet afhankelijk van lange levertijden door containervrachten die overzee verscheept moeten worden.

Deze beursgenoteerde fabrikant met meer dan 27jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten welke geschikt zijn voor projectmatig gebruik. Denk hierbij onder andere aan: Industrie, kantoren en utiliteit.
Een van de toonaangevende eigenschappen van Lena lighting is dat zij het gehele proces van ontwikkelen, testen en produceren in eigen beheer uitvoeren. In hun eigen laboratorium beschikken zij over alle apparatuur om deze producten een uitgebreid test proces te laten ondergaan. Dit resulteert in hoogwaardige led producten met een zeer hoge lumen/watt verhouding en een kwalitatief hoogwaardige afwerking.

Opgericht in 1989 en uitgegroeid tot internationale leverancier met vestigingen in meer dan 8 landen.
Kanlux heeft een zeer breed assortiment producten die overzichtelijk verdeeld zijn in groepen zoals: projectverlichting, buitenverlichting, design verlichting , lichtbronnen en meer. Het uiteenlopende aanbod maakt dat Kanlux een totaal pakket produceert voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Alle producten van Kanlux ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole alvorens deze in het assortiment worden opgenomen. De producten worden geleverd in een representatieve verpakking inclusief montage instructies, overigens zijn op onze website veel van deze instructies en ook de veiligheids-certificaten te downloaden.