Aduco Nederland Freestechnieken

Opdrachtgever Aduco Nederland B.V.
Lichtadvies Binttec Projectverlichting
Uitvoerder ITN Installatietechniek
Locatie Ede

Aduco Nederland is een innovatief en betrokken bedrijf die gespecialiseerd is in
asfaltfrezen en stabilisatie. Deze werkzaamheden worden landelijk uitgevoerd met eigen materieel en jarenlange specialisatie. Benodigde Reparaties en onderhoud aan het materieel en wagenpark worden doorgaans in eigen beheer op de bedrijfslocatie te Ede uitgevoerd.

Maar naast hun specialistische werkzaamheden heeft Aduco zich ook toegelegd om duurzaamheid in elke fase van de bedrijfsvoering toe te passen. Hierdoor zetten zij zich dag in dag uit in om hun duurzaamheidsvisie te behalen. Dit wordt o.a. gerealiseerd door het scheiden van het frees aval, waardoor recyclebare grondstoffen worden teruggewonnen en opnieuw verwerkt kunnen worden in de asfalt industrie. Maar ook wordt er nadruk gelegd op het reduceren van CO2-uitstoot. Zo wordt er rekening gehouden met het minimaliseren van reisafstanden en de aanschaf van elektrische voertuigen en vrachtauto’s die en Euro6 emissienorm hebben.

Daarnaast worden er stappen genomen op het gebied van duurzame verlichting en het gebruik van zonnepanelen. Om het energieverbruik drastisch te reduceren is er tijdens een samenwerking tussen Binttec lichtadvies en ITN installatietechniek geadviseerd om de verouderde conventionele TL armaturen te vervangen voor de door Rocalux geleverde Industry Led armaturen. Naast het verminderde energieverbruik van gemiddeld 40% is ook de levensduur verlengt en de onderhoudskosten voor verlichting drastisch afgenomen.

De Industry led armaturen zijn een ideaal alternatief voor de conventionele TL-trog armaturen of montagebalken. Leverbaar in verschillende wattages en in de standaardlengtes van 1210 of 1490mm. Worden geleverd met 5jaar garantie en een levensduur van 100.000 branduren gemiddeld. Er kan worden gekozen uit verschillende licht uitstralingshoeken om het armatuur perfect aan te passen aan uw wensen en toepassingen. De Industry Led armaturen zijn IP23 en IK07 waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in werkplaats, magazijn, productieruimte, opslag maar ook in winkels en showrooms.

Gebruikte producten:

  • Industry Led 48W 4000K 6700Lumen