Goudreinet Fruit en Versproducten

Opdrachtgever Goudreinet/Fruitcompany
Uitvoerder Huibers Electra B.V Veenendaal
Locatie Veenendaal en omstreken

De Goudreinet is een landelijke speciaalzaak in groente, fruit en versproducten. Het familiebedrijf kent zijn oorsprong in 1927 en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in verschillende plaatsen. Veel van de producten komen van Nederlandse bodem wat de versheid en smaak ten goede komt.

De afgelopen en komende jaren krijgen veel winkels een make-over waarbij ook en met name de aandacht wordt gelegd op het aantrekkelijk uitstallen van de etenswaren.

Uiteraard is verlichting hierbij van groot belang. Omdat er doorgaans veel wordt geschoven met inventaris was het van belang dat ook de verlichting hier gemakkelijk op aangepast kan worden. Een 3-fase railsysteem met railspots is voor deze toepassing ideaal. De spots kunnen gemakkelijk worden verplaatste en gedraaid om de lichtbundel in de gewenste richting te laten schijnen. Om de aandacht bij het verkoopwaar te houden is ervoor gekozen om het plafond zwart te spuiten en ook railspots met zwarte behuizing te plaatsen.

Er is gebruik gemaakt van de Pava Pro railspots met zwarte coating. Deze worden standaard geleverd met 5 jaar garantie en zijn verkrijgbaar in lichtkleur 830, 840, 930 en940.

De railspot onderscheidt zich met zijn unieke eigenschap om de uitstralingshoek te verstellen. Dit wordt gedaan met de draaibare stelring aan de voorkant van de led spot, hierdoor kan de lichtbundel worden aangepast tussen de 15-60° .

Gebruikte Producten:

  • Pava Pro 35W 930 Zwart
  • Spanningsrail 3-fase Zwart