Producten

Tores Multi-Led

De Tores Multi Led kenmerkt zich door eenvoud en installatiegemak.

Dit Multi-led armatuur is uitgevoerd met een interne micro-switch die in vier standen is af te regelen.
Door het doordachte ontwerp waarbij de focus is gelegd op installatiegemak is montage slechts een fluitje van een cent.

Tores Multi-Led.

De Tores Multi Led kenmerkt zich door eenvoud en installatiegemak. Maar ook in aanschaf en investering is de Tores een aantrekkelijke optie. Deze Multi led uitvoering is verkijgbaar in 3 uitvoeringen in een lengte van 120cm of 150cm. De Tores Multi Led is uitgevoerd met de mogelijkheid om de lichtopbrengst en wattage aan te passen aan de ruimte waar hij wordt toegepast. Elk armatuur is uitgevoerd met een interne micro-switch die in vier standen is af te regelen. Zo is het mogelijk om uit bijv. de 36W variant een Lumen output te genereren van 3050Lm, 3750Lm, 4450Lm of 5000Lm uit hetzelfde armatuur.

Door het doordachte ontwerp waarbij de focus is gelegd op installatiegemak is montage slechts een fluitje van een cent. De bevestiging punten voor de montage clips kennen een bewegingsruimte van 12cm. Waardoor een kleine afwijking in de montage afstand van de clips niet direct een probleem oplevert. De Led base-plate in het armatuur kan gemakkelijk los geklikt worden. Waarna deze blijft hangen aan de inwendige kunstoog lipjes. Zo heeft u beiden handen vrij om het armatuur aan te sluiten en indien gewenst intern de bedrading door te voeren.

Geschikt voor o.a :

De Tores leent zich voor veel uiteenlopende toepassingen en is o.a. geschikt voor gebruik in openbare ruimtes zoals parkeergarage’s, fietsenstallingen e.d. Uiteraard ook geschikt voor montage in werkplaats, bedrijfshal, magazijn, productieruimte etc.

Specificaties:

– Wattage: afhankelijk van uitvoering
– Lichtkleur: 840
– Lumen: afhankelijk van uitvoering
– Lichtbundel: 120º
– Kleurweergave (CRI): CRI>80
– Spanning: 230V
– Bescherming IP: 65
– Dimbaar: Nee
– Kleur: Grijs
– Materiaal: PC/PC
– Maatvoering: 1200x85x80mm
– Branduren (gemiddeld): 103.000Hr
– Garantie: 5 Jaar

Klik op de button hieronder, en u wordt direct doorgestuurd naar de productpagina!

Geef een reactie