Producten

Astra ‘Green’ Led

Met groene licht uitstraling voor minder lichtvervuiling.

De groene licht uitstraling zorgt voor een directer lichtbeeld waarbij strooilicht wordt beperkt en er minder licht-hinder ontstaat voor de directe omgeving.
Geschikt voor zowel verticale als horizontale opschuif mogelijkheid. En kan zowel op paal als op wandsteun worden geplaatst.

Astra ‘Green’ Led Straatverlichting.

De Astra ‘Green’ led is speciaal ontwikkeld met groene licht uitstraling. Groene Led verlichting heeft als voordeel dat het bijdraagt aan minder lichtvervuiling in de omgeving waarin het wordt toegepast. Dit resulteert erin dat er minder overlast ontstaat voor mens en dier in de nabije omgeving. Hierdoor worden de negatieve ecologische gevolgen van overbelichting beperkt. Naast deze voordelen biedt groene led verlichting ook een betere registratie mogelijkheid voor beveiliging camera’s. Zodoende worden de Astra ‘Green’ Led armaturen ook veelal toegepast op industrie en bouw terreinen.

De behuizing is gemaakt van koolstofvezel versterkt polypropyleen en voorzien van een aluminium bevestigingsvoet met grijze coating. De montagevoet is verstelbaar en kan zowel als opschuif of opzet gemonteerd worden. De transparante lens is gemaakt van Polycarbonaat. Ook zijn ze standaard voorzien van een rubber aansluitkabel met een lengte van +- 0.7Mtr, en een waterdichte schroef-wartel. Dit betekent dat het armatuur niet geopend hoeft te worden voor aansluiting, dit vergemakkelijkt de montage.

Geschikt voor o.a :

Deze ‘Groene’ armaturen worden veel toegepast in buitengebieden en rustgebieden. Doorgaans omdat het vooral hier wenselijk is om lichtvervuiling te minimaliseren. Ook kan er hierdoor een sterker contrast worden gerealiseerd tussen binnen en buiten bebouwde kom.

Naast het gebruik voor bovenstaande toepassingen biedt groene led verlichting ook een betere registratie mogelijkheid voor beveiliging camera’s. Zodoende worden de Astra ‘Green’ Led armaturen ook veelal toegepast op industrie en bouw terreinen.

Specificaties:

– Wattage: 17W, 37W, 53W, 69W of 103W
– Lichtkleur: Groen (special)
– Lumen: 3200Lm
– Kleurweergave (CRI): CRI>80
– Spanning: 230V
– Bescherming IP: 65
– Bescherming IK: 08
– Dimbaar: Nee
– Kleur: Grijs
– Materiaal: PP/PC
– Maatvoering: 640x233x113mm
– Montagemaat: ø63mm Max
– Branduren (gemiddeld): 120.000Hr
– Garantie: 5 Jaar

Klik op de button hieronder, en u wordt direct doorgestuurd naar de productpagina!

Geef een reactie