Producten

Dione Plus Multi-Led

Nu ook leverbaar in lagere wattages.

Nu verkrijgbaar in lagere wattages met Lichtopbrengst van 900 tot 1600Lumen.
Slagvast (IK10) en spatwaterdichte (IP65) behuizing en zeer snelle en gemakkelijke montage.

Dione plus Multi-Led.

De Dione ‘Plus’ Multi-Led wand en plafond armaturen zijn geheel nieuw ontwikkeld door Lena Lighting en worden volledig in eigen beheer geproduceerd in Europa. Deze ‘Plus’ serie kent een zeer brede variatie aan uitvoeringen en mogelijkheden, en is tevens uitgevoerd met A-merk componenten. Mede door het gebruik van deze kwalitatief hoogwaardige componenten kan een lange levensduur worden behaald en geldt er een standaard garantie van 5 jaar.

De waterdichte (IP65) behuizing is gemaakt van slagvast (IK10) ABS en voorzien van een opaal kleurige Polycarbonaat Lens, het armatuur is dusdanig ontwikkeld dat bedrading van zowel de achterzijde als de zijkant kan worden aangevoerd. Het doordachte ontwerp draagt tevens bij aan een snelle en gemakkelijke montage.

Deze Dione Led Wand/plafond armaturen in Multi-led uitvoering zijn verkrijgbaar in een normale en een A-Symetrische uitvoering. Door de ‘Multi’ toepassing is er geen keuze uit verschillende wattages. Wel heeft u de keuze uit lichtkeur 830 en 840. Daarnaast zijn de Dione Multi-Led armaturen verkrijgbaar met verschillende mogelijkheden zoals bijv, RCR Bewegingsmelder, Nood of gecombineerd RCR+Nood.

Geschikt voor o.a :

Deze Multi-Led uitvoering is voorzien van een interne dipswitch waarmee geschakeld kan worden tussen vier verschillende wattage’s en lichtopbrengst. Zo is het mogelijk om hetzelfde armatuur toe te passen in één project waarbij je per ruimte of persoonlijke voorkeur de lumen output kan aanpassen.

De Dione ‘Plus’ Led armaturen zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden en projecten, zoals o.a. Appartementencomplexen, Verzorgingstehuizen, Zwembaden, Hotels, openbare ruimtes en dergelijke.

Specificaties:

– Wattage: 10/12/15/17W Multi-Led
– Lichtkleur: 830 of 840
– Lumen: 900/1100/1300/1500Lm
– Lichtbundel: 120°
– Kleurweergave (CRI): CRI>80
– Spanning: 230V
– Bescherming IP: 65
– Bescherming IK: 10
– Dimbaar: Nee
– Kleur: Wit
– Materiaal: ABS/PC
– Maatvoering: ø340x115mm
– Branduren (gemiddeld): 110.000Hr
– Garantie: 5 Jaar

Klik op de button hieronder, en u wordt direct doorgestuurd naar de productpagina!

Geef een reactie