Producten

Dini Dim Trimless Inbouwspot

Uniek Led paneel met lage UGR en kenmerkend design.

Voorzien van dimbare 10W led module met warme lichtkleur (2700K). Leverbaar in enkele en dubbele uitvoering.
De Aluminium behuizing met zwarte coating kan naadloos worden ingestuukt in plafond.

Dini Dim Trimless Inbouwspot.

Dini dimbare led timless inbouwspot geschikt voor binnen gebruik. De behuizing is gemaakt van Aluminium en kan gekanteld worden. Verkrijgbaar in enkele (1x10W) of dubbele (2x10W) uitvoering. De led straalt een extra warme lichtkleur (2700K) uit, waardoor de spots uitstekend geschikt zijn voor gebruik in o.a. woningen, hotelkamers en dergelijke. Complete spot met led en dimbare (Triac) HEP Led driver.

Deze Trimless spot kan naadloos worden gemonteerd in het plafond. Dit geeft een unieke en strakke uitstraling, welke uitstekend tot zijn recht komt in elk type interieur. Voor montage wordt er eerst een vierkant gat gezaagd. Hierna wordt het frame gemonteerd met de bevestigingsbeugels. Zodra deze op de juiste hoogte zijn ingesteld kunt u het frame vastzetten met normale gipsplaat schroeven.Hierna kan de stukadoor het plafond naadloos afwerken met de spots. Als het stucwerk is gedroogd en het plafond is gespoten of geschilderd kan de led unit eenvoudig in het frame worden geklikt.

Geschikt voor o.a :

De Dini Dim trimless spots zijn vanwege hun elegante uitstraling en de mogelijkheid om ze naadloos in het plafond te verwerken geschikt voor montage in verschillende toepassingen. Zo kunnen ze gebruikt worden in residentiële projecten. Maar zijn ook veel gebruikt in horeca en hotel aangelegenheden. Waar u deze spots ook voor gebruikt, ze zullen in iedere ruimte een ware eye-catcher zijn die een luxueuze uitstraling met zich meebrengt.

Door de dimbare led module en smalle lichtbundel heeft de Dini Dim led spot een aangename lichtuitstraling. Waarbij de extra warme lichtkleur zijn bijdrage levert aan een sfeervol geheel.

Specificaties:

– Wattage: 10W of 2x10W
– Lichtkleur: 2700K
– Lumen: 800Lm of 2x800Lm
– Lichtbundel: 24º
– Kleurweergave (CRI): CRI>80
– Spanning: 230V
– Bescherming IP: 20
– Dimbaar: Triac Dim
– Kleur: Zwart
– Materiaal: Alu
– Maatvoering: 92x92x95mm of 92x174x95mm
– Zaagmaat: 93x93mm of 93x175mm

– Branduren (gemiddeld): 30.000Hr
– Garantie: 2 Jaar

Klik op de button hieronder, en u wordt direct doorgestuurd naar de productpagina!

Geef een reactie