Nieuws

Rocalux gaat verhuizen!

Algemene ontwikkelingen en mededelingen.

In deze nieuws update houden wij u op de hoogte over ontwikkelingen m.b.t Rocalux of andere markt aangelegen ontwikkelingen. Schrijf u zelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht als er een nieuw bericht is geplaatst.

Wij gaan verhuizen!

Wat en waarom?
Ja, waarom gaan wij verhuizen! De laatste jaren heeft er een behoorlijke verschuiving plaatsgevonden in onze manier van werken. Automatisering, veranderingen in voorraadbeheer, order verwerking maar ook de klanten aan wie wij leveren hebben gezorgd voor een nieuwe werkwijze binnen ons bedrijf. Voor de Covid-19 periode ontvingen wij met regelmaat klanten in onze showroom, voor training maar ook voor kennismaking en het tonen van onze producten. Het afgelopen jaar is gebleken dat de interesse voor dit soort bijeenkomsten flink is afgenomen, daarbij tegenwoordig veel digitaal wordt gecommuniceerd of wij onze klanten ‘aan huis’ bezoeken.

Naast de veranderingen in onze bedrijfsvoering spelen ook de energie-voorzieningen in ons huidige pand mee in de beslissing om te verhuizing. Wij willen als bedrijf ons best doen om onze ecologische voetafdruk in de komende jaren drastisch te beperken. Dit kan niet van de ene op de andere dag, en wij zullen dit met stapjes proberen te realiseren. Met de isolatie, verwarming en energievoorziening in ons nieuwe pand zijn we in ieder geval al een heel eind op de goede weg. Ook gaan wij ons ruim zittende ‘kantoor’ jasje meer afstemmen op de de daadwerkelijk benodigde behoefte. Op de magazijn meters wordt niet ingeleverd, en door slim en efficiënt om te gaan met de vierkante meters, verwachten wij in de nabije toekomst onze voorraden verder op te schroeven. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog sneller van dienst kunnen zijn.

Waar zijn wij straks te vinden?
Voor onze lokale klanten zal het niet veel verschil maken, we verhuizen slechts één dorpje verder. Ons nieuwe pand is gevestigd in Ederveen op ongeveer 5km van ons huidige pand in Ede. Hier tussen de landerijen hebben wij een volledig nieuw en kleinschalig industrieterrein gevonden waar onze nieuwe pand wordt gerealiseerd. Naast de fijne en rustige omgeving is het noemenswaardig om te vertellen dat we ons zullen mengen tussen een aantal lokaal bekende bedrijven die allen op hun eigen gebied een affiniteit vinden in de bouw, afbouw en/of installatiewerken. Wij verheugen ons er dan ook op om als leverancier van project verlichting ons tussen deze bedrijven te mogen vestigen.

Wat verandert er voor u als klant en relatie.
Daar kunnen we kort over zijn, niet heel veel. Ons vestigings adres zal veranderen , houd hier rekening mee in uw administratie of bij het eventueel verzenden van goederen aan ons. Maar ook indien u gewend bent om uw orders bij ons af te halen. Verder blijven onze contact mogelijkheden zoals telefoon nummers en e-mail adressen ongewijzigd. Ook bent u altijd van harte welkom om ons te bezoeken tijdens onze openingstijden.

Wij verwachten vanaf  1 April operationeel te zijn vanuit onze nieuwe lokatie!

Ons nieuwe adres is:

Seringstraat 51A
6744WZ  Ederveen

Geef een reactie