Producten

GAMMA Led IP54/IK10

Compact en budget vriendelijk wand/plafond armatuur.

Wand/plafond armatuur met compacte spatwaterdichte (IP54) en slagvaste (IK10) behuizing. Gemakkelijke montage, en geschikt voor zowel achter als zij invoer.
10W led armatuur leverbaar in de lichtkleuren 830 en 840. Daarnaast zijn ze ook nog leverbaar met ingebouwde RCR bewegingsmelder.

Gamma Led wand/plafond armatuur

Deze Gamma wand/plafond armaturen zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden en toepassingen. Leverbaar in 3000K of 4000K. Daarnaast zijn ze ook leverbaar met RCR bewegingssensor. De behuizing en de lens zijn gemaakt van slagvast (IK10) Polycarbonaat, en het armatuur is spatwaterdicht (IP54).

Geschikt voor o.a :

Deze Gamma Led is een aantrekkelijk geprijsd wand/plafond armatuur die veelvuldig wordt toegepast in gallerijen van appartementen complexen, hotels en vakantieparken. Door de relatief simpele opbouw kan het armatuur snel worden gemonteerd. En kan zowel bedraad worden d.m.v zij-invoer, maar ook kan de bedrading worden ingevoerd via de achterzijde. De armaturen zijn spatwaterdicht en slagvast waardoor ze ook buiten geplaatst kunnen worden.

Geïnteresseerd in grote afname, neem contact met ons op voor een passende offerte!

Specificaties:

– Wattage: 10W
– Lichtkleur: 830 of 840
– Lumen: 800Lm of 980Lm
– Lichtbundel: 120º
– Kleurweergave (CRI): CRI>80
– Spanning: 230V
– Bescherming IP: 54
– Bescherming IK: 10
– Dimbaar: Nee
– Kleur: Wit
– Materiaal: ABS/PC
– Maatvoering: ø280x72mm
– Branduren (gemiddeld): 50.000Hr
– Garantie: 2 Jaar

Klik op de button hieronder, en u wordt direct doorgestuurd naar de productpagina!

Geef een reactie