Producten

Factor Led M Straler

Led floodlights met zeer hoge lichtopbrengst.

Leverbaar in verschillende wattages met een lichtopbrengst van 14.800Lm tot een maximum van 148.800Lm.
Voorzien van slagvaste en spatwaterdicht Aluminium behuizing. Geschikt voor gebruik in verschillende omstandigheden.

Factor Led M met hoge Lumen output.

De Factor Led M is een nieuwe generatie floodlight welke verkrijgbaar is in een uiteenlopende range van lichtopbrengst. Respectievelijk van 14.800Lumen (101W) tot een maximum van 148.800Lumen (1180W). Uitgevoerd met uitsluitend A componenten waardoor het mogelijk is om deze indrukwekkende lichtopbrengst te behalen. De Aluminium behuizing zorgt voor een optimale warmte afvoer en maakt het armatuur in combinatie met de Polycarbonaat lens geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden (IP66 – IK09). De stalen montage beugel is te demonteren, waardoor deze gemakkelijk geplaatst kan worden tegen gevel, grond e.d. De bevestiging beugel beschikt over een verstelmogelijkheid waardoor de lichtbundel in verschillende standen gericht kan worden.

Leverbaar in verschillende wattage’s. De armaturen zijn modulair opgebouwd en hebben zodoende 1, 2, 3 of 4 Led modules die onder elkaar geplaatst zijn. Ook kun u kiezen uit verschillende licht uitstralingshoeken en zijn ze op aanvraag leverbaar met Dali dim mogelijkheid.

Geschikt voor o.a :

De Factor Led floodlights zijn geschikt voor gebruik in uiteenlopende toepassingen voor zowel binnen als buiten gebruik. Denk bijv. aan het aanlichten van gebouwen en monumentale panden. Maar ook sportvelden, parken, rangeerterrein, buitenopslag of magazijn ruimtes.

Kies het gewenste wattage en uitstraling in het keuzevenster en u ziet direct de uitgebreide specificaties en Bruto prijs.

Specificaties:

– Wattage: 101W t/m 1180W
– Lichtkleur: 840
– Lumen: 15.000Lm t/m 148.800Lm
– Lichtbundel: 15°, 30°, 45°, 60° of 90°
– Kleurweergave (CRI): CRI>80
– Spanning: 230V
– Bescherming IP: 66
– Bescherming IK: 09
– Dimbaar: Nee
– Kleur: Zwart
– Materiaal: Alu/PC
– Maatvoering: Afhankelijk van wattage
– Branduren (gemiddeld): 156.000Hr
– Garantie: 5 Jaar

Klik op de button hieronder, en u wordt direct doorgestuurd naar de productpagina!

Geef een reactie