Producten

Opti-Line 40W Led Pendel

Koppelbaar Led pendel armatuur in 3 kleuren verkrijgbaar.

Leverbaar in de kleuren Wit, Zilvergrijs en Zwart
Led pendel-armatuur met interne doorvoerbedrading en standaard geleverd met koppelstuk.

Opti-Line 40W pendel armatuur

De Opti-Line pendelarmaturen zijn zeer breed inzetbaar en verkrijgbaar in de kleuren Wit, Zilver of Zwart. De armaturen kunnen onderling gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden (max 25stuks) door de standaard meegeleverde connector en de inwendige doorvoerbedrading. De doorvoerbedrading is voorzien van ‘quick-connectors’ waardoor er snel gewerkt kan worden. Per gekoppelde lijn is er ŽŽéén voedingskabel benodigd. De 40W leds en ingebouwde led driver geven een lichtopbrengst van 4000Lm en geven een lichtkleur van 4000K. Daarnaast zijn de armaturen Flicker-vrij uitgevoerd. De meegeleverde pendelsets kunnen door de automatische borging snel op de juiste en gewenste hoogte worden ingesteld.

Naast de standaard pendel armaturen zijn ook losse verbindingsstukken verkrijgbaar voor het creëren van afwijkende vormen. Deze koppelstukken zijn te krijgen in hoek ‘L’ vorm, ‘T’ vorm en kruis ‘X’ vorm, en tevens voorzien van leds en driver om de lichtlijn volledig door te laten lopen.

Geschikt voor o.a :

Deze pendel armaturen zijn geschikt voor diversen toepassingen. Onder andere geschikt voor gebruik in kantoor ruimtes, showrooms en winkels. Door het ontwerp en het montage-gemak zijn de armaturen makkelijk te koppelen en snel te monteren. Met de los verkrijgbare hoek, kruis en T-stukken kunt u eenvoudig verschillende vromen creëren.

De armaturen zijn verder flikker-vrij uitgevoerd en hebben 5jaar garantie.

Specificaties:

– Wattage: 40W
– Lichtkleur: 4000K
– Lumen: 4000Lm
– Lichtbundel: 120º
– Kleurweergave (CRI): CRI>80
– Spanning: 230V
– Bescherming IP: 20
– Dimbaar: Nee
– Kleur: Wit, Zwart of Zilvergrijs
– Materiaal: ALU/PMMA
– Maatvoering: 1185x60x70mm
– Branduren (gemiddeld): 25.000Hr
– Garantie: 5 Jaar

Klik op de button hieronder, en u wordt direct doorgestuurd naar de productpagina!

Geef een reactie