Producten

Algine Line Led Low UGR

Uniek Led paneel met lage UGR en kenmerkend design.

De Algine Line Led panelen zijn uniek in hun soort. Door de uitstekende specificaties zijn ze onder andere zeer geschikt voor kantoorruimtes.

  • 44W
  • 4000K
  • 5300Lumen
  • UGR<16

Kwalitatief hoogwaardig led armatuur uitstekend voor gebruik in kantoren e.d.

Algine Line Led met lage UGR.

De Algine Line Led is een inleg armatuur die met name geschikt is voor het plaatsen in ruimte’s waar een lage UGR waarde gewenst is. Door zijn unieke uitstraling onderscheid de Algine Line Led zich van de standaard led panelen. Daarnaast zorgt het armatuur van 44Watt voor een hoge lichtopbrengst van 5300Lumen (+-127lm/W). Het armatuur is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een witte of zwarte coating.

De gebruikte technische componenten (Leds en Driver) zijn van Philips, mede door het gebruik van deze A-merk componenten kan een levensduur behaald worden van gemiddeld 50.000 branduren en 5jaar garantie. Ook verkrijgbaar als dimbare 1-10V of Dali Dim uitvoering.

Geschikt voor o.a :

De Algine Line Led panelen zijn uniek in hun soort. Door de uitstekende specificaties zijn ze onder andere zeer geschikt voor kantoorruimtes. Door de lage UGR waarde wordt een rustig en gezond lichtbeeld gecreëerd voor werknemers en gebruikers van de ruimte. Dit komt naast de mentale en fysieke gezondheid ook de productiviteit ten goede.

Daarnaast kennen de panelen een eigentijdse uitstraling en is een perfect alternatief voor de standaard led panelen. De Algine Line led panelen kunnen makkelijke en snel gemonteerd worden in een systeem plafond. Maar kunnen uiteraard ook worden opgehangen d.m.v een pendel-set.

Specificaties:

– Wattage: 44W
– Lichtkleur: 4000K
– Lumen: 5300Lm
– Lichtbundel: 70º
– Kleurweergave (CRI): CRI>80-89
– UGR: UGR<16
– Spanning: 230V
– Bescherming IP: 20
– Dimbaar: Optioneel
– Kleur: Wit of Zwart
– Materiaal: Alu
– Maatvoering: 593x593x40mm
– Branduren (gemiddeld): 50.000Hr
– Garantie: 5 Jaar

Klik op de button hieronder, en u wordt direct doorgestuurd naar de productpagina!

Geef een reactie