Blog

Nieuwe Website

Algemene ontwikkelingen en mededelingen.

In deze nieuws update houden wij u op de hoogte over ontwikkelingen m.b.t Rocalux of andere markt aangelegen ontwikkelingen. Schrijf u zelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht als er een nieuw bericht is geplaatst.

Nieuwe Website.

Het Lange wachten wordt beloond.
We zijn er lang mee bezig geweest maar het moment is eindelijk aangebroken dat we ook u kunnen laten kennismaken met onze nieuwe online omgeving. De beperkende mogelijkheden op ons oude platform waren langzaam aan opgestapeld wat mede resulteerde in een onoverzichtelijk geheel. Wij gaan via de vernieuwde website ons best doen om u nog beter op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en producten.

De voordelen voor u?
Het belangrijkst is natuurlijk het gebruiksgemak voor u als bezoeker, klant en gewaardeerde relatie.  Vanaf nu is het weer mogelijk om zonder moeite de Bruto verkoopprijzen in te zien. Hiervoor is het nodig een Account aan te maken, waarna wij uw registratie zullen koppelen aan de kortingsgroep. Hierna worden tevens ook uw Netto prijzen weergegeven per product.

Ook hebben wij er naar gestreefd om de informatie voorziening te verbeteren. Zo kunt u nu makkelijker een product configureren via de drop-down menu’s. U selecteert de gewenste optie’s zoals bijv. lichtkleur, wattage, uitvoering e.d. waarna het juiste artikelnummer en bijbehorende prijs direct wordt weergegeven.

Ook kregen we verzoeken of de mogelijkheid tot online orders plaatsen en directe betaling weer mogelijk gemaakt zou kunnen worden. Ook dit is weer geïmplementeerd in de nieuwe website. Zo kunt u weer gemakkelijk vanaf locatie, of buiten openingstijden uw bestelling plaatsen.

Via de onderstaande button gaat u direct naar onze registratie pagina waar u uw account kunt aanmaken!

Nieuw Logo.

Onze bekende sneeuwuil heeft een facelift gehad!
Al jaren is de sneeuwuil het toonbeeld van herkenning voor Rocalux. Maar samen met de website was ook het logo toe aan vernieuwing. De uil is gebleven, maar wat geminimaliseerd en een iets wat vrolijkere uitstraling gekregen.

U zult het vernieuwde logo steed vaker gaan terug zien in onze communicatie, pakbonnen, facturen en dergelijke.

Geef een reactie