Nieuws

Design Verlichting

Algemene ontwikkelingen en mededelingen.

In deze nieuws update houden wij u op de hoogte over ontwikkelingen m.b.t Rocalux of andere markt aangelegen ontwikkelingen. Schrijf u zelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht als er een nieuw bericht is geplaatst.

Ook voor design verlichting aan het juiste adres!

 

De verschuiving in verlichting trends.
Wij staan al jaren bekend als leverancier van projectverlichting voor bijv. kantoren, scholen, magazijnen en meer. Naast lokale projecten kunt u onze armaturen vinden door heel Nederland en verder. Van het prestigieuze Fenix-II project in de Rotterdamse Rijnhaven, tot aan de straatverlichting op Sint Eustatius in Caribisch Nederland. Samen met onze klanten en opdrachtgevers hebben wij ons altijd voornamelijk gericht op deze vorm van verlichting. Sinds een aantal jaar zien wij een stijgende trend als het aankomt op verlichting van kantoren en bedrijfsgebouwen. Er wordt door de opdrachtgever veel meer nadruk gelegd op het creëren van een sfeervolle en huiselijke werkplek. Dit alles met als uitgangspunt dat de onderlinge verhoudingen op de werkvloer worden verbetert waardoor de productiviteit en het werkplezier toeneemt. Zo maken de standaard kantoortuinen plaats voor meer flex-werkplekken waarbij er meer aandacht wordt besteed aan sfeer, stijl en inrichting. De standaard systeem-plafonds verdwijnen waarbij er ook geen ruimte meer is voor de plaatsing van een’gewoon’ Led-paneel. Ook ruimtes zoals wachtkamers, spreekkamers en kantines worden steeds vaker met deze filosofie van sfeer ingericht.

Waarom wij ons product-aanbod hebben uitgebreid met design verlichting.
De laatste jaren krijgen ook wij steeds meer de vraag of wij ook de levering op ons kunnen nemen voor de ‘design’ armaturen die zijn opgenomen in het lichtplan. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een aanvulling op ons huidige product aanbod. Door deze uitbreiding hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. En natuurlijk doen wij dit met de kwaliteit, levertijd en service die u van ons en onze producten gewend bent.

Ook voor residentiële projecten en woningen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook wordt de laatste tijd veelvuldig bij ons de vraag neergelegd of wij wat kunnen betekenen op het gebied van woningen. Wij hadden natuurlijk altijd al een breed aanbod in op/inbouwspots. Maar voor een mooie design pendellamp of wandlamp konden wij voorheen geen alternatief bieden. Daar komt nu verandering in, want onze uitbreiding aan design verlichting sluit ook perfect aan bij de trends van woning inrichting en styling. Daarnaast is verlichting een steeds belangrijker aandachtspunt geworden bij het verbouwen van een bestaande woning of een te realiseren nieuwbouwwoning. Verlichting wordt steeds meer gezien als een verbindende factor in inrichting, stijl en sfeer.

 

Benieuwd naar onze design verlichting? Klik dan op de onderstaande button!

Advies nodig? wij werken met verschillende lichtadviseurs en installateurs door heel Nederland. Neem contact met ons op via onderstaande knop!

Geef een reactie