Nieuws

Aanstaande Prijswijzigingen.

Algemene ontwikkelingen en mededelingen.

In deze nieuws update houden wij u op de hoogte over ontwikkelingen m.b.t Rocalux of andere markt aangelegen ontwikkelingen. Schrijf u zelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht als er een nieuw bericht is geplaatst.

Prijswijzigingen en aangepaste voorwaarden.

 

Onvermijdelijke prijsverhoging.
Het zal u niet zijn ontgaan dat de alsmaar stijgende prijzen voor grondstoffen, transportkosten, energie en verpakkingskosten een grote stempel drukken op het dagelijks leven. Of het nu privé of zakelijk betreft maakt eigenlijk niet uit, iedereen ondervind hoe dan ook de gevolgen van deze situatie. Vooral de afgelopen maanden zijn alle prijzen extreem hard gestegen. We hoeven u niet te vertellen wat de oorzaken zijn van deze historische prijsstijgingen.

Wij hebben in de hoop dat de markt zich zou stabiliseren, het afgelopen jaar geprobeerd de gevolgen voor onze klanten en relaties zoveel mogelijk te beperken. Helaas kunnen wij niet meer één oogje dichtknijpen en deze prijsontwikkelingen intern opvangen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om onze verkoopprijzen te verhogen. Deze verhoging zal ingaan per 1 Oktober 2022. Vanaf deze datum zullen de ‘nieuwe’ prijzen worden getoond bij de artikelen op onze website. Om het leed te verzachten hebben wij geprobeerd om de verhoging zoveel mogelijk te beperken. Dit heeft geresulteerd in een stijging van 4% over het gehele assortiment. Uiteraard hadden wij deze prijswijziging liever niet doorgevoerd maar de realiteit is dat we momenteel genoodzaakt zijn om met de prijsstijgingen van de markt mee te gaan.

Wijzigingen in de algemene verkoop voorwaarden.

Om de algemene prijsverhoging over de artikelen zo minimaal mogelijk te houden hebben wij helaas de keuze moeten maken om ook een wijziging door te voeren in onze verkoop voorwaarden. Ook hiervoor geldt dat de directe kosten voor verpakkingsmateriaal, transport en orderverwerking de oorzaak zijn van deze verandering. Hieronder een overzicht van deze wijzigingen welke zullen worden gehanteerd vanaf 1 Oktober 2022 !

    • Orderkosten €12,50 bij bestellingen onder €500,- (Excl. b.t.w)
    • Bestellingen vanaf €500,- (Excl. b.t.w) worden Franco geleverd (pallet zendingen uitgesloten)
    • Voor pallet zendingen zijn wij genoodzaakt een transport toeslag te berekenen van €25,- (Excl. b.t.w) ongeacht het bestelbedrag.

Wij van Rocalux blijven ten alle tijde ons uiterste best doen om elke klant en relatie zo goed mogelijk te helpen, zoals u van ons gewend bent. Daarnaast proberen wij continue onze bedrijfs processen te verbeteren en ons assortiment uit te breiden met interessante en aantrekkelijke producten. Bent u bezig met een project of opzoek naar een specifiek product die niet op onze website te vinden is, neem dan contact met ons op. Zodat we samen met u kunnen zoeken naar het juiste product en u een passende offerte kunnen toe sturen!

Ondanks de bovenstaande wijzigingen willen wij u vragen om uw begrip voor deze onvermijdelijke maatregelen. Daarnaast willen wij u bedanken voor het gestelde vertrouwen en verheugen wij ons op een blijvende samenwerking.

Heeft u nog vragen of opmerkingen. Neem contact met ons op via onderstaande knop!

Geef een reactie