Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Aanmelden Nieuwsbrief!

nieuws-blog-rocalux

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Snelle levering

gratis-verzending

Indien voorradig en voor 15.00 besteld volgende 'werk' dag geleverd.

Login

UV-C Sterilon Square ZW Pendel

Led pendel armatuur met ingebouwde UV-C desinfectie verlichting.

Beschrijving.

Deze unieke verlichting armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor praktijk ruimtes en laboratoria, maar kunnen gezien de huidige Covid-19 omstandigheden ook worden ingezet op vele andere locaties. Geschikt voor pendel montage.
De UV-C Sterilon Square ZW armaturen combineren de functie van verlichten samen met de desinfecterende werking van de ruimte. Ultraviolet (UV-C) licht staat bekend als een van de meest effectieve maatregelen voor het elimineren en verminderen van DNA of RNA in micro-organismen. Hierdoor worden schadelijke bacteriën, virussen en schimmels afgebroken en vernietigd.

Het pendel armatuur is uitgevoerd met Led die gebruikt kan worden als normale verlichting zodra er zich personen of dieren zich bevinden in de ruimte. De leds hebben een lichtkleur van 4000K en UGR<19. Naast de Led verlichting zitten er in het midden van het armatuur twee UV-C lampen verwerkt met een totaal vermogen van 72W. Omdat blootstelling aan UV licht schadelijk is voor de gezondheid is het armatuur uitgevoerd met een bewegingsensor die de UV-C lampen automatisch inschakelt als er gedurende 10min geen beweging is in het bereik van de sensor. De sensor schakelt de UV-C lampen uit zodra er beweging wordt gedetecteerd in de ruimte. Hierdoor zijn deze armaturen bij uitstek geschikt voor ruimtes waar veel verschillende personen komen, zoals bijvoorbeeld: wachtruimte, praktijkruimte, toiletten en dergelijke.

WAARSCHUWING: BLOOTSTELLING AAN UV LICHT IS SCHADELIJK VOOR DE GEZONDHEID!


Specificaties:

* 230V
* Wattage: 20W, 31W of 36W
* Lichtkleur: 4000K/UV-C
* Lumen: 2400Lm, 3500Lm of 4200Lm
* Power Factor: 0.95
* Kleurindex: CRI>80
* UV-C Golflengte: 253.7nm
* Waterdicht: IP20
* Slagvast: -
* Maatvoering: 595x595x26mm
* Kleurindex: CRI>80
* Lamp type: Led/PL
* Afscherming/Lens: Raster
* Behuizing: Staal
* Kleur: Wit (glans of mat)
* Protection class: I
* Met PIR bewegingsmelder (UV-C)
* Made in EU

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››