Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Compact Stucco montageprofiel

Aluminium stucprofiel die in wand of plafond verwerkt kan worden.

Beschrijving

Aluminium inbouw profiel welke speciaal ontwikkeld is voor het verwerken in wanden en plafonds. Wordt geleverd in een lengte van één of twee meter. Wordt geleverd inclusief Opaal kleurige PMMA lens/afscherming. De Compact Stucco montageprofiel biedt ruimte voor een led strip met een maximale breedte van 21mm.

Let op: voor het verzenden van profielen met een lengte van 2Mtr kunnen wij extra kosten in rekening brengen.

Gebruik

De Compact Stucco heeft als unieke eigenschap dat deze naadloos verwerkt kan worden in wand of plafond. Nadat het montageprofiel in de sleuf is geplaatst kan deze worden meegestuct, hierna kan de led strip worden aangebracht waarna ook de Opaal kleurige afscherming kan worden geplaatst. Dit montageprofiel is bij uitstek geschikt voor gebruik in bijv. horeca, hotels, musea, winkels, residentieel etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››