Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Compact Floor-I montageprofiel

Aluminium montageprofiel voor montage in vloer.

Beschrijving

Aluminium inbouw profiel welke speciaal ontwikkeld is voor het plaatsen van een led strip in de vloer of grond . Leverbaar in een lengte van één of twee meter. Wordt geleverd inclusief kunststof binnenwerk met een Opaal kleurige afscherming/lens. De Compact Floor-I montageprofiel biedt ruimte voor een led strip met een maximale breedte van 16.5mm. Het Profiel is belastbaar tot maximaal 16kN (1632KG) en waterdicht (IP65).

Let op: voor het verzenden van profielen met een lengte van 2Mtr kunnen wij extra kosten in rekening brengen.

Gebruik

De Compact Floor biedt uiteenlopende en creatieve toepassingen van onze led strips. Het Aluminium Profiel kan worden ingefreesd of ingestort worden in beton of tegelvloeren. Na montage kan het kunststof binnenwerk gemakkelijk in het aluminium profiel worden geplaatst. De installateur is ten alle tijde verantwoordelijk voor het correct afdichten van de uiteindes om de beschermgraad (IP65) te waarborgen.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››