Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Magnum Future XS Basic

Compacte werklamp met handige ophang mogelijkheden.

Beschrijving

Magnum Future XS Basic Led werklamp voor de professionele vakman. Robuuste schok, stoot en val bestendige behuizing met opaal kleurige polycarbonaat lens die verblinding tot een minimum beperkt. Door de hoge beschermings-gradatie IP54-IK10 is de Magnum Future XS Basic geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Wordt standaard geleverd inclusief vloeistof bestendige 3mtr HO7RN-F rubber kabel. Het compacte design van deze Future XS maakt hem zeer handzaam en ideaal voor gebruik in krappe ruimtes, daarnaast is het handvat aan de achterzijde los te klikken waardoor hij kan fungeren als steun of ophang haak. Ook worden er standaard twee kunststof snel-spanbanden meegeleverd voor het snel en gemakkelijk monteren aan bijvoorbeeld steiger of trap.

Gebruik

Door de hoogwaardige componenten, slagvast en waterbestendigheid zijn de Magnum Future Led bouwlampen, zeer breed te gebruiken in/op onder andere: werk en bouw plaatsen, scheepsbouw, installatiewerkzaamheden etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››