Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Magnum Future Led XL

Werkverlichting voor binnen en buiten gebruik, verkrijgbaar in 3 verschillende wattage's.

Beschrijving

Magnum Future Led werkverlichting voor installatie, montage en zware industrie. Robuuste schok, stoot en val bestendige behuizing met opalen polycarbonaat lens die verblinding tot en minimum beperkt. Door de hoge veiligheidsvoorzieningen IP54-IK10 is de Magnum Future geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Worden standaard geleverd inclusief 5mtr HO7RN-F rubber spanningskabel. Standaard voorzien van aan/uit schakelaar en twee ingewerkte stopcontacten aan de achterzijde van de werklamp Door deze contactdozen is ook mogelijk om meerdere Taurus werklampen aan elkaar te verbinden (door lussen) waardoor een tijdelijke lichtlijn kan worden gecreëerd voor bijvoorbeeld scheepsbouw of bouwplaatsen.


Gebruik

Door de hoogwaardige componenten, slagvast en waterbestendigheid zijn de Magnum Future Led bouwlampen, zeer breed te gebruiken in/op onder andere: werk en bouw plaatsen, scheepsbouw, installatiewerkzaamheden etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››