Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Future Ball Led

Werklamp met brede licht verspreiding. in 2 varianten verkrijgbaar.

Beschrijving

Future Ball Led werklamp is geschikt voor uiteenlopende toepassingen. De ronde bol verspreid het licht 360˚ wat het gebruik bij bijvoorbeeld schilder of stuc werkzaamheden bevordert.
Door de zeer hoge slagvastheid (IK10 – IP44) is de Future-ball ook geschikt voor gebruik in o.a. industrie en bouwwerkzaamheden.
De werklamp is voorzien van een stalen ophanghaak die ingeklapt kan worden en wordt geleverd met 5mtr aansluitsnoer die gemakkelijk om de voet van de behuizing kan worden gewikkeld.
Ook is de werklamp voorzien van 2 stekkeraansluitingen in de voet. Hierdoor is het mogelijk om meerdere lampen met elkaar te verbinden, om zo een lichtlijn van werklampen te creëren.

De Future-ball kan uitgevoerd worden met een 3-tal sterke magneten aan de onderzijde en met aan/uit schakelaar, waardoor de werklamp zeer geschikt is voor gebruik in de staalbouw, industrie en scheepsbouw.Gebruik

Door de zeer hoge slagvastheid (IK10 – IP44) is de Future-ball ook geschikt voor gebruik in o.a. industrie en bouwwerkzaamheden.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››