Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Type 101 vierkant

Hefbrug of machineverlichting 40Watt en 149cm lang

Beschrijving

De polycarbonaat behuizing van de Type 101 armaturen is opaal wit afgewerkt om verblinding te beperken, en zorgt tevens voor een mooi egaal verspreid lichtbeeld. Door gebruik van energiezuinige SMD leds verbetert u de lichtopbrengst ten opzichte van uw huidige TL lampen.
De armaturen worden standaard geleverd met een vloeistof bestendige rubber aansluitsnoer met een lengte van 5 meter.

Tevens verkrijgbaar met doorvoerbedrading (contrastekker), hierdoor kunnen gemakkelijk twee of meerdere armaturen aan elkaar gekoppeld worden. Waardoor deze armaturen ook zeer geschikt zijn voor gebruik op tijdelijke bouwplaatsen, evenementen tenten etc.

Voor montage zijn er losse bevestigingsklemmen verkrijgbaar.
Ook verkrijgbaar in ronde uitvoering met een lengte van 60cm 12W of 120cm 24w.

Gebruik

Led verlichting voor onder uw 2 of 4 koloms hefbrug, maar ook geschikt voor gebruik bij machines of bijvoorbeeld uw wasplaats of wasbox.
De armaturen hebben een zeer hoge slagvastheid (IK10) en de polycarbonaat behuizing is bestand tegen bijtende stoffen. Door de hoge vloeistofdichtheid (IP54) is de verlichting zeer geschikt voor gebruik onder uw hefbrug of op uw wasplaats. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van uw werkplaats, vochtige (regen) of besneeuwde voertuigen.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››