Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Crane Cob Led werklamp

Professionele en veelzijdige led werklamp.

Beschrijving

De Crane Cob Led werklamp blinkt uit in zijn veelzijdigheid en hoge kwaliteit. Het handvat is voorzien van vloeistofbestendig rubber wat bijdraagt aan een stevige houvast en grip. De bovenste lichtschacht van de behuizing is voorzien van een krachtige COB led chip waarbij de lichtopbrengst in twee standen regelbaar is tot een maximum van 450Lm. Daarnaast is er op de kopse kant ook een led geplaatst (torchlight) waarmee er zeer gericht gezocht kan worden in bijvoorbeeld kleine gaten en dergelijke. De gehele lichtschacht is zeer smal en 120º graden kantelbaar. De onderzijde van het handvat is voorzien van een krachtige magneet en een inschuifbare ophanghaak. Ook is het handvat voorzien van een batterij en laadindicator, zodat u ten alle tijde zicht heeft op de batterijstatus van uw werklamp. De Crane Cob Led kan worden opgeladen d.m.v een Micro usb aansluiting, laadkabel (micro usb < usb) en adapter naar stopcontact inbegrepen.


Gebruik

Zeer geschikt voor de vakman en specialist. Ontworpen voor intensief en professioneel gebruik door bijv. installatietechnicus, voertuigtechnicus of industrieel gebruik. Door zijn smalle behuizing is hij onder andere zeer geschikt voor gebruik in de automotive en bedrijfswagen sector. De veelzijdigheid en zijn compacte formaat en gebruiksgemak maakt de Crae Cob led onmisbaar in iedere gereedschapkist, gereedschapwagen of werk en servicebus.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››