Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Profi Led Motorkap Lamp

Klem-beugel met 100cm 12Watt Led lamp.

Beschrijving

De Profi Led service set werkverlichting is onder ander geschikt voor de automotive sector. De zelf klemmende ophang beugel is voorzien van zacht rubberen klemmen voor een stabiele bevestiging en bescherming van de laklaag. De ophangbeugel heeft een klembereik van 1180mm tot maximaal 1780mm . De Profi Led is voorzien van energiezuinige SMD led lamp van 12Watt met een lente van 101 cm.
Deze duurzame led lamp is slag en stootbestendig en water/vloeistof bestendig (IP54). Complete set voorzien van 5 mtr snoer met stekker.


Gebruik

De ophangbeugel kan d.m.v het inwendige veermechanisme gemakkelijk om de motorkap of dakrand van het voertuig worden geklemd.
Zeer geschikt voor werkzaamheden onder de motorkap of in het interieur van de auto.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››