Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Aanmelden Nieuwsbrief!

nieuws-blog-rocalux

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Snelle levering

gratis-verzending

Indien voorradig en voor 15.00 besteld volgende 'werk' dag geleverd.

Login

UV-C Sterilon Large

Compacte UV-C desinfecterende lamp in 72W of 108W.

Beschrijving.

Deze UV-C Sterilon armaturen stralen een ultraviolet licht uit welk in staat is om effectief bacteriën, virussen of schimmelvorming tegen te gaan en af te breken. Daarnaast kan het UV-C licht de micro organismen in DNA of RNA vernietigen. Het direct projecteren van het licht voor een bepaalde periode op een oppervlak of in een ruimte heeft een bewezen steriliserende en desinfecterende werking. Het ultraviolet licht wat in deze armaturen wordt opgewekt is zo sterk dat het schadelijk kan zijn voor de gezondheid bij blootstelling aan huid of ogen. Voorzien van 5mtr rubber kabel. met Schucko stekker voor directe in gebruikneming.

Deze Large uitvoering is verkrijgbaar in 72W of 108W uitvoering geschikt voor ruimte's tot +- 25m2 (72W) of tot 35m2 (108W), en dient minimaal 2uur achtereenvolgend toegepast te worden voor optimale reiniging (langere periode is raadzaam). Door zijn compacte formaat en lage gewicht zijn de UV-C Sterilion desinfectie lampen bij uitstek geschikt voor gebruik in de transport-sector, publieke ruimtes, winkels en salons, openbaar vervoer en uiteraard medische faciliteiten. Door het gebruik van de optioneel verkrijgbare 'Tripod' standaard kan de lamp bijvoorbeeld s'avond of gedurende sluitingstijd neergezet worden om de ruimte te steriliseren.


WAARSCHUWING: BLOOTSTELLING AAN UV LICHT IS SCHADELIJK VOOR DE GEZONDHEID!


Specificaties:

* 230V
* Wattage: 72W of 108W
* Lichtkleur: UV-C
* Lumen: n.v.t
* Waterdicht: IP20
* Slagvast: IK06
* Maatvoering: 285x495x110mm
* Lichtverspreiding: 120˚
* Lamp type: PL
* Afscherming/Lens: Raster
* Behuizing: Polypropyleen Wit
* Kabel: 5Mtr/Schuko
* Protection class: II
* Met stevige beugel

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››