Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Aanmelden Nieuwsbrief!

nieuws-blog-rocalux

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Snelle levering

gratis-verzending

Indien voorradig en voor 15.00 besteld volgende 'werk' dag geleverd.

Login

Nieuwe website Rocalux.

Overzichtelijker, uitgebreider en meer mogelijkheden!

Door de jaren heen is gebleken dat de ontwikkeling van verlichting en met name de Led technologie niet stilstaat.
Mede hierdoor is het voor ons als importeur steeds moeilijker om al onze relaties en klanten tijdig te voorzien van informatie over nieuwe producten, technieken en mogelijkheden. Door de uitbreiding van producten en ons groeiende klantenbestand is ook het bestelproces en orderverwerking toe aan vernieuwing.

Door de verschuiving in de markt, en het steeds vaker voorkomende gebrek aan tijd bij onze klanten is door een groot deel van deze relaties de wens ontstaan om ook direct vanaf locatie, magazijn of kantoor gemakkelijk en snel een order te kunnen plaatsen en betalen.
Dit alles mogelijk door middel van een persoonlijke online omgeving voor U als gebruiker.

Momenteel zijn we nog druk bezig met het uitbreiden van het assortiment en het verfijnen van de website. Mocht u hier vragen en op of aanmerkingen over hebben dan horen wij dat graag. Indien u bepaalde producten niet kunt terug vinden op de nieuwe website neem dan contact met ons op.

rent-a-billboard


Huidige klanten en relaties.

Voor alle huidige klanten blijft het uiteraard mogelijk om via de oorspronkelijke manier 'Versturen van inkooporder' via e-mail te bestellen.
Ook blijven voor onze huidige klanten de betaal condities en prijsafspraken gehandhaafd.
Hoe werkt dat?

Hoe gaat dat in zijn werk, onze huidige klanten kunnen simpelweg een eigen Dealer Login aanmaken door u in te schrijven op onze vernieuwde website. Hiervoor zijn een aantal gegevens benodigd zoals bijvoorbeeld: Naam, Bedrijfsnaam, Adres etc.
Uw e-mail adres zal alleen gebruikt worden voor het bevestigingen van uw order en eventuele communicatie over de status van uw bestelling.
Indien gewenst kunt u zich gelijktijdig aanmelden voor het ontvangen van een notificatie op het moment dat er een nieuw product of ontwikkeling is toegevoegd aan onze 'Nieuws' pagina. Uw gegevens worden in vertrouwde omgeving opgeslagen en niet doorgespeeld of verkocht aan derden voor commerciële doeleinden.

Na het voltooien van het registratieproces en het aanmaken van uw Account zullen wij deze koppelen aan een specifieke kortingsgroep.
Hierdoor heeft u snel en gemakkelijk inzage in uw inkoop prijzen en voorwaarden. Zonder in te loggen of het aanmaken van een Account worden op de website uitsluitend Bruto verkoopprijzen weergegeven exclusief 21% b.t.w. en wettelijke verwijderingsbijdrage.

Rechts bovenaan deze pagina vindt u de 'Login' button voor het aanmaken van uw persoonlijke account. Na het aanmaken van uw account kan het enkele uren duren voordat uw account aan een kortingsgroep is gekoppeld.

screenshot1122
Geschreven op 10-04-2017
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.