Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Aanmelden Nieuwsbrief!

nieuws-blog-rocalux

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Snelle levering

gratis-verzending

Indien voorradig en voor 15.00 besteld volgende 'werk' dag geleverd.

Login

Nieuwe producten 'Update' September 2017

Tytan garantie logo

Tytan Led UPDATE!

Beschrijving.

Al enige tijd geleden geïntroduceerd en al eerder voorbij gekomen in onze nieuws update.
Echter zijn er onlangs wederom weer positieve berichten bij ons binnengekomen die wij graag onder de aandacht willen brengen. Het grootste nieuws is dat er na uitvoerig testen door Lena Lighting is besloten dat de standaard Garantie termijn voor de Tytan Led is vastgelegd op 5jaar! Daarnaast zijn ze tevens voorzien van ENEC keurmerk. De Tytan's worden vanaf heden geleverd in een nieuwe verpakking met handig boor/montage mal.

Ook vanaf heden leverbaar in 24-18V uitvoering, 20Watt 2700Lumen en 4000K.


Tytan doos nieuw


Unique selling points Tytan Led:


- Hoge Lumen/Watt verhouding, 150Lm/w gemiddeld
- Snelle en gemakkelijke montage
- 100.000 Branduren gemiddeld
- 5Jaar Garantie...!
- Slagvast IK09
- Waterdicht IP66
- ENEC Keurmerk


Future Line Led Werkverlichting


Beschrijving.

Future Line Led is een vooruitstrevend ontwerp op het gebied van lijnverlichting. De set bestaat uit 4 compacte led units van ieder 8Watt met een lichtopbrengst van 680Lumen. De lichtkleur is 5000K wat zeer prettig is voor het gebruik bij werkzaamheden en dergelijke. Deze units zijn onderling verbonden door een rubber H07RN-F snoer. De totale lengte van de lichtlijn bedraagt 11.5 Meter en is koppel-baar door middel van een contra-stekker aan het uiteinde. Hierdoor is het mogelijk om een langere lichtlijn te creëren tot een lengte van 120 Meter (40 licht units, 10 sets). Door de hoge slagvastheid (IK09) en spatwaterdichtheid (IP54) zijn ze onder andere geschikt voor buitengebruik. De U-vormige led units kunnen gemakkelijk over een 'steiger' buis of balk worden gehangen waarna ze d.m.v het snoer gezekerd kunnen worden, ook is het mogelijk om ze met de meegeleverde (gele) strips te bevestigen. Daarnaast beschikt de behuizing over sleuven zodat deze gemakkelijk over een bout of schroef geschoven kunnen worden, aan de achterzijde bevindt zich tevens een sterke magneet voor bevestiging op stalen wanden en achtergronden.


future-line-led

Unique selling points Tytan Led:


- Compacte units
- Snelle en gemakkelijke montage
- Koppelbaar
- Heldere lichtkleur 5000K
- Slagvast IK09
- Waterdicht IP54
- VeiligGebruik.


Het unieke design en de uitgebreide bevestigings-mogelijkheden maken de Future Line Led tot een unieke all-rounder die toepasbaar is in bijna elk vakgebied. Geschikt voor gebruik aan steigers, wanden etc maar door de krachtige magneet ook toe te passen bij werkzaamheden aan schepen of containers. Door de mogelijkheid van door koppelen tot wel 120 Meter is het mogelijk om hele galerijen en bouwplaatsen te voorzien van verlichting wat de veiligheid en werkomgeving ten goede komt.


future-line-led future-line-led
Geschreven op 29-09-2017
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.