Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

QX RGB+W Led Strip 5Mtr, 14.4W p/m

RGB Led strip gecombineerd met Witte lichtkleur, geschikt voor 24Volt voeding.

Beschrijving

De QX Basic RGB+W IP00 met 14.4Watt per meter is een hoogwaardige led strip die wordt gefabriceerd en geassembleerd in Duitsland. Deze hoogwaardige RGB+W led strip onderscheidt zich van de 'goedkopere' 12V series doordat deze dient te worden voorzien van een 24Volt voeding. Door gebruik te maken van deze hogere voedingsspanning is het mogelijk een hogere lichtopbrengst te behalen, tevens komt dit ten goede van de bedrijfszekerheid. Kan op verschillende manieren worden aangestuurd. Deze RGB+W led strip heeft als voordeel dat hij buiten de standaard RGB (rood, groen, blauw) hij ook is voorzien van een cool witte led, hierdoor is het mogelijk om te schakelen tussen kleuren en wit licht. Wordt geleverd op rol van 5mtr.

Ook verkrijgbaar in hogere IP waarde.

Gebruik

Zeer geschikt voor gebruik in de interieurbouw en reclamedoeleinden, maar uiteraard ook voor hotels, restaurants, winkels, cafés, kantoren, woningen en dergelijke. Geschikt voor binnengebruik IP00.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››