Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Mod Led Ombouwset 4000K

Voor het ombouwen van bestaande armaturen naar led, Leverbaar in 12W en 20Watt

Beschrijving

De 'Mod' Led ombouwset is een energiezuinig alternatief voor huidige gloei of pl lampen in bestaande armaturen. Verkrijgbaar in twee lichtkleuren in zowel 12Watt als 20Watt. De module is uitgevoerd met SMD leds en heeft een ingebouwde led driver waardoor hij ook geschikt is voor het plaatsen in kleine armaturen waar niet veel ruimte in aanwezig is. De achterzijde is voorzien van een drie-tal sterke magneten voor een snelle en gemakkelijke montage.

-Art nr: 25730 12W 4000K 1020Lumen, vergelijkbaar met 73Watt conventionele lichtbron.
-Art nr: 25731 20W 4000K 1700Lumen, vergelijkbaar met 110Watt conventionele lichtbron.

Ook verkrijgbaar in de lichtkleur warm wit (3000K).

Gebruik

Geschikt voor gebruik in armaturen die vanwege bijv. esthetische redenen niet kunnen worden vervangen. Het armatuur dient te worden ontdaan van fittingen en/of eventuele transformator om voldoende ruimt te creëren voor de led ombouw module. De module kan makkelijk worden vastgezet d.m.n de magneetjes aan de onderzijde. Hierna dien enkel de bedrading nog te worden aangesloten op de 220V netspanning.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››