Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Aanmelden Nieuwsbrief!

nieuws-blog-rocalux

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Snelle levering

gratis-verzending

Indien voorradig en voor 15.00 besteld volgende 'werk' dag geleverd.

Login

Givro Led Aansluitmateriaal

Aansluit set, bevestigings-clips en eind dopjes t.b.v Givro Led Lichtslangen

Beschrijving.

Aansluitmaterialen geschikt voor het aansluiten van een Givro Led Lichtslang. De aansluitstekker wordt gemakkelijk door middel van een koppelstukje bevestigt aan de lichtslang, hierna dient de aansluiting te worden afgeschermd met een krimpkous (inbegrepen) en wat lijm en kit om het indringen van vocht te voorkomen. De einddopjes worden over het uiteinde van de lichtslang geschoven, ook hier is het raadzaam om een wat lijm of kit te gebruiken. De kunststof bevestiging clips kunnen tegen gevel, kozijn o.i.d worden geschroefd waarna de Givro Led Lichtslang er gemakkelijk in gedrukt kan worden. De clips zijn verpakt per 10stuks.

Geschikt voor buiten en binnen gebruik voor bijvoorbeeld: feestverlichting, oriëntatieverlichting, evenementen, showrooms en winkelgevels.

Specificaties:

* 220Volt
* Wattage: -
* Lichtkleur: -
* Led type: -
* Lengte: -
* Dikte: -

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››