Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

LPF-Dim Led Driver 12V IP67

Led driver dimbaar voor binnen en buiten gebruik.

Beschrijving

Kwalitatief hoogwaardige Mean-Well Led driver in drie verschillende wattage's verkrijgbaar. Primaire ingang 220Vac en Secundair 12Vdc. Voorzien van inwendige beveiliging tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting. Kunststofbehuizing voor zowel binnen als buiten gebruik en/of in vochtige ruimtes (IP67). De LPF-Dim serie zijn voorzien van 3in1 dim functie, 1-10Vdc, PWM, of weerstand.

-Art nr: 59802512 25W
-Art nr: 59804012 40W
-Art nr: 59806012 60W


Gebruik

De LPF-Dim Serie led drivers zijn IP67 uitgevoerd , hierdoor zijn ze niet voorzien van schroef connectoren maar dient de bekabeling aangesloten te worden op de primaire en secundaire kabels die uit de behuizing komen. Het installeren en aansluiten van deze led driver dient ten alle tijde te worden uitgevoerd door een vakbekwaam installateur. Te gebruiken voor het aansluiten van onder andere 12V led strips of led spots.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››