Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Eco-C Led Driver 350mA 8W

Dimbare IP20 led driver geschikt voor 350mA armaturen.

Beschrijving

De Eco-C Led drivers zijn geschikt voor gebruik in combinatie met een 350mA armatuur van maximaal 8Watt. De driver heeft een uitgangsstroom van 350mA en een uitgaande spanning van 12 tot 21Vdc. Deze Eco-C led driver is 10-100% dimbaar d.m.v Triac dimmer. Voorzien van inwendige beveiliging tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting. Kunststof IP20 behuizing voor binnen gebruik.

Onder andere geschikt voor gebruik in combinatie met onze Deco 7W 350mA led spots.

Gebruik

Bedrading wordt aangesloten d.m.v schroefconnectoren die onder de afdekkapjes zijn geplaatst, deze kapjes dienen teven als trekontlasting. Het installeren en aansluiten van deze led driver dient ten alle tijde te worden uitgevoerd door een vakbekwaam installateur. Te gebruiken voor het aansluiten van onder andere 350mA led strips of led spots met een wattage van maximaal 8W.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››