Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

HE Led Driver 12V IP66

Led drivers voor binnen en buiten gebruik. 30, 60 of 100Watt

Beschrijving

Kwalitatief hoogwaardige Led drivers in drie verschillende wattage's verkrijgbaar. Primaire ingang 220Vac en Secundair 12Vdc. Voorzien van inwendige beveiliging tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting. Aluminium behuizing voor zowel binnen als buiten gebruik en/of in vochtige ruimtes (IP66).

-Art nr: 55007311 30W
-Art nr: 55007411 60W
-Art nr: 55007511 100W

Ook verkrijgbaar als dimbare variant.

Gebruik

De HE Serie led drivers zijn IP66 uitgevoerd , hierdoor zijn ze niet voorzien van schroef connectoren maar dient de bekabeling aangesloten te worden op de primaire en secundaire kabels die uit de behuizing komen. De behuizing van deze waterdichte led driver mag nooit worden geopend, hierdoor kan onherstelbare schade aan de afdichting worden aangebracht waardoor de garantie vervalt. Het installeren en aansluiten van deze led driver dient ten alle tijde te worden uitgevoerd door een vakbekwaam installateur. Te gebruiken voor het aansluiten van onder andere 12V led strips of led spots.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››