Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Mobi opbouwhuis

losse opbouw behuizing voor Mobi meubelspots

Beschrijving

Deze opbouw montage doosjes zijn geschikt voor gebruik in combinatie met de Mobi Led meubelspots. Door middel van de ronde montage doos is het mogelijk de meubel spot als opbouw variant te gebruiken. Gemaakt van staal en leverbaar in de kleuren Wit of Gesch. Staal. De bedrading kan door de achterzijde of de zijkant worden gevoerd. Tevens is er naast deze ronde opbouw variant ook een Hoek montage frame verkrijgbaar in Gesch. Staal, welke onder andere geschikt is voor het plaatsen onder bijvoorbeeld keukenkastjes e.d.

LET OP: de Mobi Led meubelspot is niet inbegrepen.

Gebruik

De Mobi led is een ideale vervanger voor de conventionele meubelspots met halogeen lichtbron. Deze zijn en worden veel toegepast onder keukenkastjes en in meubels. De los te verkrijgen opbouw doosjes zijn zeer geschikt indien inbouw niet tot de mogelijkheden behoort.
Onder andere te gebruiken in: keuken, meubels, hotelkamers en dergelijke.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››