Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Aanmelden Nieuwsbrief!

nieuws-blog-rocalux

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Snelle levering

gratis-verzending

Indien voorradig en voor 15.00 besteld volgende 'werk' dag geleverd.

Login

Tytan Plus Led

Verkrijgbaar met Noodfunctie, Dali, RCR Bewegingsmelder e.d.

Beschrijving.

De Tytan 'Plus' Led is een volledig nieuw ontwikkeld led armatuur met gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten en een doordacht design wordt de montage tijd geminimaliseerd en kan een zeer hoge lichtopbrengst worden behaald van maar liefst 150Lm/W. Mede door de hoge Lumen output bij een laag wattage kan een forse energiebesparing worden gerealiseerd. Hierdoor komt de Tytan 'Plus' in aanmerking voor de EIA (Energie investering aftrek). Door gebruik van hoogwaardige componenten en krachtige leds wordt een 'gemiddelde' levensduur behaald van 100.000Hr.

De behuizing en opaal kleurige lens van de Tytan Led zijn gemaakt van Polycarbonaat en slagvast (IK09). Standaard geleverd met Inox montage clips en klemmen en uitgevoerd met waterdichte wartel. Hierdoor is deTytan Led ook zeer geschikt voor montage in vochtige ruimtes of voor buiten gebruik (IP66). De binnenplaat is voorzien van krachtige leds en is één met de opalen afdek-lens, deze blijft na het los halen van de inox clips d.m.v twee kunststof lipjes hangen aan de behuizing. Hierdoor heeft u tijdens het aansluiten van de bedrading altijd beide handen vrij. De Tytan 'Basic' leent zich voor veel uiteenlopende toepassingen en is vanwege de hoge slagvast en waterdichtheid ook geschikt voor gebruik in openbare ruimtes zoals parkeergarage's, fietsenstallingen, autowasplaats e.d. Uiteraard ook geschikt voor montage in werkplaats, bedrijfshal, magazijn, productieruimte etc.

Specificaties:

* 230V
* Wattage: 16W, 29W, 35W, 43W, 46W, 56W of 70W
* Lumen output: Zie beschrijving
* Lichtkleur: 3000K of 4000K
* Lichtuitstraling: 120°
* Power Factor: 0.90
* Kleurindex: CRI>80
* Beschermingsgraad: IP66
* Slagvast: IK09
* Maatvoering: 1152/ 1432x85x80mm
* Behuizing: Polycarbonaat
* Lens: Polycarbonaat Opaal
* Kleur: Grijs
* Gemiddelde levensduur: 100.000Hr
* Garantie: 5jaar
* Made in EU

Verkrijgbaar met o.a. Dali, RCR, Nood en Doorvoer bedr.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››