Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Aanmelden Nieuwsbrief!

nieuws-blog-rocalux

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Snelle levering

gratis-verzending

Indien voorradig en voor 15.00 besteld volgende 'werk' dag geleverd.

Login

INDUSTRIE VERLICHTING

( 21 resultaten )
Wis alle filters
Standaard
Prijs

Industriële verlichting

Verlichting voor industriële ruimten en toepassingen kennen veel uiteenlopende eisen en wensen. Hierdoor is nagenoeg nooit een standaard antwoord mogelijk. Zo is het taak om te weten wat er voor bedrijvigheid plaatsvindt in de betreffende ruimte, een werkplaats vraagt uiteraard om een andere verlichting aanpak dan een parkeergarage. Voor het tot stand komen van een juist advies zijn er veel factoren die invloed hebben op het uitendelijke resultaat. Omdat de verlichting een veel gevallen grote ruimtes beslaat is efficiëntie, besparing en duurzaamheid en belangrijk uitgangspunt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een in eerste instantie duurder armatuur een lager wattage nodig heeft voor een hogere lichtopbrengst. Dit vertaalt zich in een jarenlange besparing in energie kosten, waardoor de eerdere investering sneller wordt terug verdiend.

Onze Technische led verlichting is onder andere geschikt voor het verlichten van werkplaats, parkeergarage, veestallen, distributiecentra, magazijn, constructiewerk en meer.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.