Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Aanmelden Nieuwsbrief!

nieuws-blog-rocalux

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Snelle levering

gratis-verzending

Indien voorradig en voor 15.00 besteld volgende 'werk' dag geleverd.

Login

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

LeveringWij streven ernaar om alle bestellingen binnen enkele dagen uit te leveren, doch uiterlijk binnen 30 dagen na het plaatsen van uw bestelling.
Door ons uiteenlopende aanbod van artikelen in verschillende specificaties is het mogelijk dat de gewenste producten niet voorradig zijn.

Voor vragen m.b.t. levering en voorraad, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen!


Wij versturen uitsluitend naar de onderneming (of vestiging hiervan) die de bestelling heeft geplaatst en/of ingestuurd. Wij versturen niet rechtstreeks naar uw klant of afnemer.


Wij behouden ons het recht om in gedeelten te leveren (deelleveranties), welke wij afzonderlijk kunnen factureren: de wederpartij is verplicht te betalen overeenkomstig de bepalingen van deze voorwaarden. Alle beschreven en/of besproken levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.

VerzendwijzeWij versturen uw orders met de pakketservice van DHL, en/of Raben in geval van pallet zendingen. Uitlevering van pakketten geschiedt volgens de algemene regels van de vervoerder en uitsluitend op werkdagen. Wij hebben geen invloed op de planning of afleverroute van vervoerders, zodoende bestaat de mogelijk dat er buiten ons medeweten vertraging optreedt. Wij zijn niet aansprakelijk eventuele opgelopen vertraging ontstaan nadat wij uw verzending hebben aangeboden bij een van onze vervoerders.

Bestellingen ingestuurd voor 15.00 proberen wij ( indien voorradig ) dezelfde dag te versturen, en zullen veelal de volgende werkdag worden afgeleverd. Op zaterdag en zondag worden er door ons geen bestellingen verwerkt.
Bestellingen die in het weekend worden geplaatst worden (indien voorradig) op maandag verstuurd.

Beschadigde of onvolledige levering


Hoewel wij uw bestelling en producten met grote zorg samen stellen en versturen is het mogelijk dat uw bestelling beschadigd of onvolledig bij u wordt afgeleverd. Wij begrijpen dat dit kan lijden tot ergernis en onvrede, wij zullen in dit geval proberen (binnen het mogelijke) zo spoedig mogelijk actie te ondernemen om dit probleem op te lossen.

Hierbij willen wij u vragen zo snel mogelijk na ontvangst en aflevering van uw (beschadigde) bestelling contact met ons op te nemen zodat wij hiervoor een claim kunnen indienen bij onze vervoerder. Tevens willen wij u hierbij verzoeken een aantal foto's mee te sturen van de beschadigde verpakking en/of goederen.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.