Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Aanmelden Nieuwsbrief!

nieuws-blog-rocalux

Klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Snelle levering

gratis-verzending

Indien voorradig en voor 15.00 besteld volgende 'werk' dag geleverd.

Login

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

Garantie


Montage en ingebruikstelling van het product dient ten alle tijden te worden uitgevoerd door een gekwalificeerd en gecertificeerd installateur met kennis van een correcte manier van aansluiten, controleren en eventueel onderhoud. Montage dient altijd te worden voldaan volgens de meegeleverde montage-instructie van het betreffende product.

In geval van een defect of onjuiste werking verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Voor een snelle afhandeling van het eventuele probleem vragen wij u ons te voorzien van de volgende informatie:

- Datum van aanschaf
- Datum van plaatsing
- Naam van installateur
- Beschrijving van defect of probleem
- Foto's van het defect of beschadiging

Door Rocalux worden nimmer verdergaande garanties verleend dan de verplichting tot het vervangen van het geleverde product, waaraan de materiaalfouten kleven, waarbij wij met name ook niet voor vergoeding van verdere schade (vervangingskosten, arbeidstijden etc.) kunnen worden aangesproken.

Onze complete voorwaarden zijn terug te vinden onder 'Algemene Voorwaarden' onderaan deze pagina.

Herroeping & Ontbinding

Rocalux verlichting import levert uitsluitend aan bedrijven (B2B), wij leveren niet aan consumenten of particulieren. Hierdoor verlenen wij ons het recht om ons uit te sluiten van het herroepingsrecht voor internetaankopen vastgelegd onder de consumentenwetgeving.

Ontbinding en/of annulering van uw bestelling of het retourneren van geleverde producten dienen ten alle tijden te worden gedaan in overleg en met goedkeuring door een van onze medewerkers, met dien verstande dat Rocalux gerechtigd is voor het in rekening brengen van retour of annuleringskosten.

Onze complete voorwaarden zijn terug te vinden onder 'Algemene Voorwaarden' onderaan deze pagina.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.