Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Corona Lite Led 35W

Straatverlichting voor o.a parkeerplaatsen, fietspaden etc.

Beschrijving

De Corona lite 35Watt is een veel gebruikt buiten armatuur met een zeer hoge lichtopbrengst (Lumen/-Watt verhouding).
Gemaakt van koolstof versterkt polypropyleen en een grijze aluminium montagevoet. De montagevoet is verstelbaar en kan zowel als opschuif of opzet gemonteerd worden. De lens is vervaardigd uit PMMA. Het gebruik van deze materialen maakt de Corona lite vandalisme bestendig (IK08) en waterdicht (IP66). Verkrijgbaar in 3 verschillende wattage's in zowel 4000K en 5700K met een kleurindex van Ra>70.

-Art nr:549342 4000K 4750Lumen
-Art nr:549366 5700K 4850Lumen


Gebruik

De Corona lite 35Watt is zeer veelzijdig toepasbaar en onder andere te gebruiken voor het aanlichten van: fietspaden, wandelroutes en wegen.
Maar tevens zeer geschikt voor het verlichten van bijvoorbeeld: parkeerplaats, binnenplaats, buitenopslag of rangeerterrein.
Daarnaast is de Corona Lite een ideale oplossing voor het plaatsen boven uw overhead-deur of laad/-los plaats en kan d.m.v de los te verkrijgen steun gemakkelijk aan muur of wand worden bevestigd.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››