Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Stono Bol Graniet

Tuinlamp met 'steen' look en snoer en stekker, Leverbaar in 20cm, 30cm, 40cm en 50cm.

Beschrijving

De Stono 'lichtgevende bol' is met zijn natuurlijke uitstraling een aangename toevoeging in uw tuin. Voorzien van prikpennen en 3mtr snoer met stekker zodat hij makkelijk en snel geplaatst kan worden. De Stono tuinlampen zijn voorzien van E27 lamp fitting, hierdoor is het mogelijk om zelf te bepalen welk wattage en lichtkleur bij de tuin past. De Bollen zijn waterdicht (IP65) en gemaakt van stevig kunststof en kunnen tegen een stootje.

-Art nr: 24650 20cm
-Art nr: 24651 30cm
-Art nr: 24652 40cm
-Art nr: 24653 50cm


Gebruik

De Stono Bol tuin armaturen zijn voorzien van een aansluitsnoer met stekker (3mtr). Zodoende zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw: tuinfeest, evenement, barbecue, of op de camping. Uiteraard ook geschikt als permanente verlichting in uw tuin.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››