Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Leo Park Led 40W

Straatverlichting voor o.a parkeerplaatsen, fietspaden etc.

Beschrijving

De Leo Park Led is geschikt voor buiten gebruik en heeft een moderne en aantrekkelijke uitstraling. Mede hierdoor zijn deze buitenverlichting armaturen geschikt voor veelzijdige toepassingen. Het armatuur is gemaakt van Aluminium en afgewerkt met een duurzame zwarte coating. Deze 40Watt uitvoering straalt een neutraal witte lichtkleur uit (4000K) en is leverbaar drie verschillende uitstralingshoeken. Door de verschillende varianten kunt u het gewenste lichtbeeld kiezen die geschikt is voor uw toepassing zoals bijvoorbeeld: Parkeerplaats bij uw winkel, vereniging, sportclub, hotel, autobedrijf en dergelijke. De Leo Park Led armaturen kunnen gemakkelijk worden aangesloten en gemonteerd op een paal met een buiten diameter van 60mm tot 65mm (paal niet inbegrepen)

-Art nr: 599798 4600Lumen
-Art nr: 599811 400Lumen
-Art nr: 599804 4600Lumen

Ook leverbaar in 30Watt variant.

Gebruik

Zijn moderne uitstraling en hoogwaardige afwerking maakt deze buiten verlichtings armaturen zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen.
Ideaal voor buitenplaatsen waar er veel waarde wordt gehecht aan design, ontwerp en uitstraling. Onder andere te gebruiken in: parken, kasteeltuinen, golfterrein, parkeerplaatsen en dergelijke. Uiteraard ook geschikt voor residentieel gebruik om uw tuin of oprijlaan te verlichten.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››