Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Corona Lite 5700K

Straatverlichting verkrijgbaar in 35W, 50W of 65W.

Beschrijving

De Corona Lite is een veel gebruikt armatuur met een zeer hoge lichtopbrengst (Lumen/-Watt verhouding). De behuizing is gemaakt van koolstofvezel versterkt polypropyleen en voorzien van een aluminium bevestigingsvoet met grijze coating. De montagevoet is verstelbaar en kan zowel als opschuif of opzet gemonteerd worden. De transparante lens is gemaakt van Polycarbonaat. Het gebruik van deze kwalitatieve materialen en componenten maakt de Corona Lite vandalisme bestendig (IK08) en waterdicht (IP66). Verkrijgbaar in 3 verschillende wattage's met lichtkleur 5700K

-Art nr:549366 35Watt 5700K 4850Lumen
-Art nr:549373 50Watt 5700K 6650Lumen
-Art nr:549397 65Watt 5700K 8250Lumen

Ook verkrijgbaar in 4000K uitvoering.

Gebruik

De Corona Lite is zeer veelzijdig toe te passen en onder andere te gebruiken voor het aanlichten van: fietspaden, wandelroutes en wegen. Maar tevens zeer geschikt voor het verlichten van bijvoorbeeld: parkeerplaats, binnenplaats, buitenopslag of rangeerterrein. Daarnaast is de Corona Lite een ideale oplossing voor het plaatsen boven uw overhead-deur of laad/-los plaats en kan d.m.v de los te verkrijgen steun gemakkelijk aan muur of wand worden bevestigd.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››