Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

UP Led Tuinspot 3000K

Buiten spot voor zowel grond als wandmontage.

Beschrijving

De UP Led buiten spot is verkrijgbaar in zowel grond als wand uitvoering. De 'grond' spot wordt geleverd inclusief waterdichte inbouwdoos met 2 aansluit wartels aan de onderzijde. De 'wand' uitvoering kan geplaatst worden in een standaard installatiedoos met een minimale diepte van 50mm. De UP Led is uitgevoerd met een prisma Lens. De krachtige leds geven een warm witte lichtkleur 3000K. De spots kunnen direct aangesloten worden op 220V.


Gebruik

De UP led spots zijn niet geschikt voor het intensief overrijden of gebruik in wandelpaden. Wel zijn ze zeer goed toepasbaar voor het aanlichten van ornamenten, begroeiing etc. De grond versie kan ook gebruikt worden als contourverlichting langs opritten of wandelpaden.
De 'Wand' spot wordt veelal geplaatst langs kade's of trappen.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››