Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Turro Led 30W Grondspot

Forse grondspot met een hoge lichtopbrengst.

Beschrijving

De Turro led is een grondspot net een hoog vermogen, de 30W leds geven een lichtopbrengst van 3000Lumen. De smalle lichtbundel van 40° is bij uitstek geschikt voor het aanlichten van gevels en dergelijke. De behuizing is gemaakt van Aluminium en de lens van gehard veiligheidsglas. De Turro grondspot is optimaal beschermd met o.a. IP67 en IK10. Voorzien van aansluitkabel met een lengte van +-20cm zodat het armatuur niet geopend hoeft te worden voor montage. Wordt geleverd inclusief kunststof inbouw/montage behuizing.

Gebruik

De Turro led spot is zeer geschikt voor het uitlichten van bijv. kantoorgebouw, winkel, autodealer maar ook monumentale panden, parken e.d. behoren tot de mogelijkheden. Raadpleeg voor de juiste installatie de meegeleverde handleiding, of download hem hiernaast.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››