Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

DL Led 6W grondspot RGB+W

Compacte Grondspot met kleur en wit licht

Beschrijving

De DL led grondspots onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en afwerking. Alle DL grondspots worden standaard geleverd met een vooraf aangesloten rubber kabel met een lengte van +- 500mm. Hierdoor is het niet nodig om het armatuur tijdens het aansluiten te openen en zodoende blijft de IP waarde gewaarborgd. De afdekplaat is vervaardigd uit RVS 316 (V4A) en voorzien van een gehard glazen lens welke belastbaar is tot 2000Kg. Deze DL 6,1Watt grondspot is uitgevoerd met RGB+W leds, hierdoor is het mogelijk om gekleurd licht en wit licht (7500K) uit te stralen.
Deze RGB+W spot dient te worden voorzien van een 24Volt voeding, en voor de kleurregeling dient u gebruik te maken van een controller.


Gebruik

Deze RGB+W grondspots is geschikt voor uiteenlopende doeleinden en wordt naast het gebruik in tuinen ook veelal toegepast in binnenplaatsen, musea, galerijen, winkelcentra en dergelijke.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››