Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

DL Led 12W grondspot kantelbaar 3000K

Kantelbare grondspot met richtbare lichtbundel.

Beschrijving

De DL led grondspots onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en afwerking. Alle DL grondspots worden standaard geleverd met een vooraf aangesloten rubber kabel met een lengte van +- 500mm. Hierdoor is het niet nodig om het armatuur tijdens het aansluiten te openen en zodoende blijft de IP waarde gewaarborgd. De afdekplaat is vervaardigd uit RVS 304 (V2A) en voorzien van een gehard glazen lens welke belastbaar is tot 1000Kg. Deze DL 12Watt grondspot geeft een warm witte lichtkleur (3000K) en is uitgevoerd met een 10° kantelbaar binnenwerk waardoor de lichtbundel in de gewenste richting kan worden gesteld. kan direct worden aangesloten op 220Volt net spanning.

Leverbaar in een lichtbundel met 10° en 30° stralingshoek.


Gebruik

De DL grondspots zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden en in vele varianten en maten verkrijgbaar. Hierdoor worden ze ook naast het gebruik in tuinen ook veelal toegepast in binnenplaatsen, musea, galerijen, winkelcentra en dergelijke.
Deze kantelbare variant is bij uitstek geschikt voor het aanlichten van bijvoorbeeld wanden, reclamezuilen, bomen etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››