Word ook klant!

verzendkosten-levering

Maak een account aan om uw korting te zien.

Meer informatie?

klantenservice-contact

Neem contact op met ons!

Nieuws!

nieuws-blog-rocalux

Nieuwe producten en ontwikkelingen

Login

Camea Evo Led 3000K

Led wand/plafond armatuur in 9W of 18Watt, ook met bewegingsmelder.

Beschrijving

Led armatuur voor wand of plafond montage. Kunststof behuizing met sterke (IK10) Polycarbonaat opaal afscherming.
Geschikt voor binnen en buitengebruik of in vochtige ruimtes (IP44). Verkrijgbaar in de lichtkleuren 3000K en 4000K en met RCR bewegingsmelder.

Art nr:206306 9Watt 770Lumen
Art nr:206467 18Watt 1600Lumen
Art nr:206382 9Watt RCR 770Lumen
Art nr:206542 18Watt RCR 1600Lumen


Wat betekent 'RCR'?

De Camea Evo Led met RCR is voorzien van ingebouwde radiografische bewegingsmelder. Doordat deze Sensor ingebouwd zit in het armatuur is deze niet zichtbaar van buitenaf, hierdoor hebben de Camea's met bewegingsmelder hetzelfde uiterlijk als de type's zonder sensor. De RCR sensor heeft verschillende instelmogelijkheden zoals: afstand (gevoeligheid) en inschakel (brand) tijd. Ook is het armatuur voorzien van instelbare daglicht (Lux) sensor. Hierdoor gaat de verlichting alleen werken in geval van schemer of duisternis.


Gebruik

Door de hoge slagvastheid is hij vandalisme bestendig en o.a. te gebruiken in openbare ruimtes. Tevens is hij door zijn hoge IP-waarde zeer geschikt voor het plaatsen in bijvoorbeeld: douche en was ruimtes. Uiteraard ook toepasbaar in: galerijen, wandelgangen, portieken, trappenhuizen etc.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››